Blomsterskjorte og hybridbukser

Jordan x Zalando x PreppyBeast

Indlægget er sponsoreret af Zalando

 »Savin’ up for some Jordans cause they are so dope«

Sådan rappede 2 Pac i nummeret ‘Better Dayz’ for snart to årtier siden, men linjen er stadig mindst ligeså aktuel, som den var dengang den blev skrevet. Nike Air Jordan sneakers er stadig DOPE, og de har en helt særlig plads i mit sneakerhjerte.

img_1981

2 Pac-linjen ovenfor indkapsler nemlig mine aller første sneakerforelskelser, som startede for små 10 år siden. Jeg tror min kærlighed til Nike Air Jordan sneakers for alvor eskalerede, da jeg kastede mig over Space Jam-filmen endnu en gang og lod mig forblænde af Air Jordan 11’eren, som Michael Jordan havde på i den ikoniske film. Og da jeg nogle år efter besøgte New York, shoppede jeg nærmest ethvert par, jeg så. Heriblandt et par 11’ere, som stadig pryder i min samling.

img_1957

Zalando laver basketballshop med fokus på Nike Air Jordan

Da Zalando forleden præsenterede nyheden om deres nye basketball-fokuserede shop, hvor Nike Air Jordan udgør en stor del af sortimentet, blev jeg for alvor nostalgisk. Og at Zalando i forlængelse heraf gav mig mulighed for at style et par Jordans, greb jeg selvfølgelig chancen. For ja, trods min sneakerforelskelse, er det efterhånden nogle år siden jeg sidst har haft Jordans på.

Zalando har sat fokus på basketball på deres site, og det har de gjort med et hav af stærke styles fra Nike Air Jordan – heriblandt t-shirts, shorts og selvfølgelig sneakers. Dét, der i min optik gør Jordan-mærket så unikt er, at det går mindst ligeså godt i spænd med gaden som basketball-hallen og træningscenteret. Og nej, det er ikke kun på grund af athleisure-trenden, som er buldret afsted med fuld fart de seneste par år. Der er noget helt specielt ved Jordan og Jumpman-logoet.

img_1992img_1990

Min kærlighed til mærket bunder naturligvis mest i sneakers, og selv om 3’eren, 7’eren og 11’eren er mine favoritter, behøver det ikke altid kun være de ikoniske modeller for at være cool.

I samarbejde med Zalando er jeg hoppet i et par Nike Air Jordan Ultra Fly 2

Og den style kan noget specielt – også selv om jeg til tider har haft besvær med at style high-tops ind i min nuværende garderobe. Trods det faktum kan den her style både rockes med et par jakkesætsbukser (som jeg primært vil gøre), et par jeans eller bare med shorts og høje hvide sokker, hvis man rammer træningsbanen.

Tjek Zalandos nye basketballshop ud her, hvor du kan shoppe dine næste Nike Air Jordans.

Tjek også den her ud: Remixer fashion for Zalando

Tjek også den her ud: I silkeskjorte og skandinaviske brands for Zalando

img_1942

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomsterskjorte og hybridbukser