mfpen leverede 70'er vibes og en stærk kollektion ved den Københavnske modeuge

Martin Asbjørn var vovet i sine farvevalg og cementerede sin dygtighed

Martin Asbjørn vendte for anden sæson i træk tilbage på catwalken under den københavnske modeuge. Det er godt, for det pynter modeugen med nogle seriøse og dygtige herredesignere, der kan give showscenen et maskulint strejf midt i de mange stærke shows fra de mest prominente kvindemærker, vi har herhjemme.

Ikke overraskende var Martin Asbjørn derfor også ét af de shows, som jeg glædede mig mest til under modeugen. Og han leverede. På alle parametre vel at mærke!

skaermbillede-2017-08-12-kl-09-32-21

Det var ellers en vovet kollektion, som den talentfulde designer sendte ned af catwalken på CIFF, hvor det kræver både mod, selvtillid og en kontakt med sin feminine side, hvis man skal trække i den. Martin Asbjørn havde nemlig fundet inspiration i 80’erne og den ikoniske film ‘American Gigolo’, hvorfor kollektion bar præg af både en afslappethed og en bred palet af pastelfarver.

»Trickket med Kayes stil i American Gigolo er i detaljen, i alt fra de dovent oprullede ærmer til suit jakken, som nonchalant er svunget over skulderen«, fortalte Martin Asbjørn, som havde døbt kollektionen ‘My Business is Pleasure’, hvilket tog afsæt i et citat fra filmen.

martin-asbjoern-0004

Og der var lige netop noget nonchalant, detaljefyldt og afslappet over kollektionens pieces og styling. Den inkluderede adskillige stærke dobbeltradede blazerjakker med et løst fit og skarpe trenchcoats, der indkapsler designerens evne til at skabe flotte overdele. Martin Asbjørn slog igen et slag for den logoprægede cap, ligesom han flere steder havde integreret den oversize sweat, der blandt andet kom i en modig colorblock version, hvor lilla mødte gul. Så var der selvfølgelig også leopardprintet, der både gik igen på skjorter og kasketter. Skjorterne stod naturligvis helt åbent i bedste LA-style.

Der var noget forfriskende over Martin Asbjørns SS18-kollektion, og så var det imponerede, at han på så massiv vis formåede at inkorporere en rød tråd igennem hele kollektionen.

Ja, Martin Asbjørn leverede. Omend mere vovet end sidste sæson. Men det var jo også en sommerkollektion, og det ville faktisk være befriende at se de danske mænd løsne op for deres monokrone tilgang til garderoben og kaste sig over et par klæder fra Martin Asbjørn, som utvivlsomt vil kunne sætte noget kolorit på gadebilledet.

Tjek også den her ud: mfpen leverede 70’er vibes og en stærk kollektion ved den københavnske modeuge

martin-asbjoern-0001 martin-asbjoern-0002  martin-asbjoern-0007 martin-asbjoern-0011 martin-asbjoern-0012 martin-asbjoern-0017 martin-asbjoern-0019 martin-asbjoern-0020 martin-asbjoern-0003 martin-asbjoern-0005 martin-asbjoern-0006 martin-asbjoern-0008 martin-asbjoern-0009 martin-asbjoern-0010 martin-asbjoern-0013 martin-asbjoern-0014 martin-asbjoern-0015 martin-asbjoern-0016 martin-asbjoern-0018

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mfpen leverede 70'er vibes og en stærk kollektion ved den Københavnske modeuge