Med silkeskjorte og Air Force 1's på modeugens første dag

Den første Yeezy Runner blev sat til salg sent i går – naturligvis allerede udsolgt

Den har været omtalt længe. Og nu er den her. Eller det var i hvert fald for en kort bemærkning. Jeg taler selvfølgelig om Yeezy Wave Runner 700 som Kanye er blevet spottet i adskillige gange. Sent igår slap Yeezy Supply sneakeren løs til stor overraskelse, hvortil man kunne forudbestille den (den forventes at blive shippet omkring 1. november). Men ak ja, man skulle have været hurtig på tasterne. For selvfølgelig er den allerede udsolgt igen.

Men mon ikke det blot var startskuddet på en ny æra i Kanyes sneakerepoke? Jeg tror det, og jeg håber det. For i modsætning til Yeezy Boost-modellerne, som jeg stadig har et meget ambivalent forhold til – også selv om jeg har to par i samlingen – så elsker jeg den her style, der lægger sig i tråd med Balenciagas, Eytys og Guccis bud på chunky, løbeinspirerende sneakers.

Tjek også den her ud: Zalando x Jordan x PreppyBeast

http-hypebeast-com-image-2017-08-yeezy-supply-kanye-west-wave-runner-700-101

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med silkeskjorte og Air Force 1's på modeugens første dag