Gosha Rubchinskiy insisterer på drybvise lanceringer - klar med 2. drop fra efterårskollektionen

MED DOXA RUN PÅ MODEUGELØBETUR

I sidste uge løb modeugen af stablen i København. Og som ét af højdepunkterne stod igen det halvårlige Social Run med DOXA RUN. Det var anden sæson i træk, jeg trak i løbetøjet, tog med på ca. 10 km kl. 06.30 om morgenen og sluttede af med en kop tiltrængt kaffe. Det er SÅ fedt med sådan en afveksling midt i en hektisk modeuge!

skaermbillede-2017-08-16-kl-08-55-48

I blandt løberne fra modens verden var John (DOXA RUN, founder), Daniel Lindstrøm (modechef hos Café Magazine) og Jakob Støy (Ejer af Støy) og derudover en række hurtige gutter fra blandt andet NBRO Running.

Og ja, flere af os trak endnu en gang i DOXA-tøjet, som jeg tidligere har kastet kærlighed efter og skrevet: »DOXA slår et slag for løbetøj, der både stil-og kvalitetsmæssigt sætter baren højt«. Den holdning er jeg i øvrigt ikke ene om. DOXAs kvalitetsstempel er netop blevet cementeret hos Løbemagasinet, som har nomineret DOXA RUN til årets danske løbebrand ved Danish Running Awards 2017. Det er sejt og jeg hepper!

Du kan se meget mere fra DOXA RUN her.

Reklamelinks: Cap: NikeLab Gyakusou // Tee: DOXA RUN // Shorts: DOXA RUN // Sko: Nike

Tjek også den her ud: Doxas sommerkollektion er landet – bliv løberutens skarpest klædte

*DOXA tøjet er en gave.

img_5108

unnamed-21

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gosha Rubchinskiy insisterer på drybvise lanceringer - klar med 2. drop fra efterårskollektionen