9 stærke nyheder (og køb) fra efterårs-og vinterkollektionerne

Fred Perry fortsætter samarbejdet med Raf Simons – ny kollektion netop landet

Yaaaay. Fred Perry og Raf Simons fortsætter samarbejdet. Med Raf Simons’ enormt mange aktiviteter og ansvarsområder hos Calvin Klein samt med sit eget brand og samarbejdet med adidas Orignals, havde jeg måske ikke forventet, han ville fortsætte sit samarbejde med det britiske brand. Det gør han heldigvis. En ny kollektion mellem de to parter har netop ramt nettet, og det er 16. sæson det ikoniske britiske brand møder den belgiske designer.
skaermbillede-2017-08-19-kl-08-06-01

Kollektion er igen meget Fred Perry-typisk, hvor stribevis af poloer og skjorter dominerer kollektionen. Der er også bomberjakker, flere boxy t-shirts og en ret flot højhalset trøje. Ja, faktisk ligner det, at hele kollektionen er blevet designet med afsæt i et lidt mere løs fit end det, som ellers har karakteriseret designsamarbejdet førhen.

»Da jeg startede ud med at designe, var jeg meget fokuseret på ungdom og subkulturer og Fred Perry var en af mine mange inspirationer«, fortæller Raf Simons i forlængelse af samarbejdet.

I forbindelse med kollektionen har London-baserede Sharna Osborne produceret en video-lookbook, som har Raf Simons’ muse Montell Martin med.

Se videoen herunder, ligesom du kan se mine favoritstyles. Hele kollektionen kan købes hos Fred Perry.

sk2111_f13_1 sj2108_f13_1 sm2105_589_1 sm2109_f12_1 sm2104_f16_1 sm2103_509_1 sm2100_f12_1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 stærke nyheder (og køb) fra efterårs-og vinterkollektionerne