På tur til Hotel Pigalle i Gøteborg - en helt unik (mode)oplevelse

Off-White og Nike har offentliggjort det længe ventede sneakersamarbejde ‘THE TEN’ – og det er for vildt!

Okay, jeg dødede lige et kort sekund, da jeg så det her ramme nettet. Nike og Off-White har efter en laaaaaaaaang periode med teasers og rygter endeligt offentliggjort sit omfattende sneakersamarbejde. Og shiiiiiiiit. Det er næsten for lækkert til at være sandt.

Ikke overraskende kommer samarbejdet til at byde på 10 sneakers. Listen kan du se nedenfor.

unnamed-5

Om samarbejdet fortæller Virgil Abloh: »Jeg er altid glad for udfordringer. Og idéen om ‘The Ten’ er Nike, som går ind i sin historie og spørger en designer som mig om at highlighte en designdetalje og innovation ved hver af de ti modeller«. Og det er Virgil lykkes ualmindeligt godt med. Han er heller ikke i tvivl om den status, som designsamarbejdet har. Det er storslået, skulle jeg hilse og sige:

»Hvad vi viser her er større end sneakers, det er større end designkultur”, fortæller Abloh. ”Det er ikke bare et state-of-art-design. Det her er 10 sko har brudt grænserne for design performance. For mig er de på samme niveau som Davidstatuen eller Mona Lisa. Du kan debattere det alt du vil, men de betyder noget. Og der i lægger det vigtige«.

Det tyder dog ikke på, at vi i Danmark kan få fat i kollektionen. NikeLab vil afholde sin første release i New York mellem 9-13 september, i London fra den 18-22 september og efterfølgende i både Paris og Milano. Så ja, der skal gang i de gode søgeskills på nettet og nok også betales overpris, hvis du skal have fat i et par. Men det gør jeg dog gerne.

Samarbejdet omfatter:
– Off-White™ x Nike Air Jordan 1
– Off-White™ x Nike Blazer

OPDATERET: Skoene skulle ifølge Soto Store få sin globale lancering til november.

Tjek også den her: Fred Perry fortsætter samarbejdet med Raf Simons

http-hypebeast-com-image-2017-08-off-white-virgil-abloh-nike-air-jordan

http-hypebeast-com-image-2017-08-off-white-virgil-abloh-nike-chuck-taylor http-hypebeast-com-image-2017-08-off-white-virgil-abloh-nike-air-max-90 http-hypebeast-com-image-2017-08-off-white-virgil-abloh-nike-air-max-97 http-hypebeast-com-image-2017-08-off-white-virgil-abloh-nike-blazer http-hypebeast-com-image-2017-08-off-white-virgil-abloh-nike-air-presto http-hypebeast-com-image-2017-08-off-white-virgil-abloh-nike-react-hyperfly http-hypebeast-com-image-2017-08-off-white-virgil-abloh-nike-zoom-vaporfly http-hypebeast-com-image-2017-08-off-white-virgil-abloh-nike-vapor-max http-hypebeast-com-image-2017-08-off-white-virgil-abloh-nike-air-force-one

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur til Hotel Pigalle i Gøteborg - en helt unik (mode)oplevelse