Materielle fredagsforelskelser: Eytys sko og Thom Browne briller

Kendrick Lamar indgår samarbejde med Nike – og dropper dermed Reebok

Et sneakereventyr er slut, og et nyt kan begynde. I weekenden blev det offentliggjort, at Compton-rapperen Kendrick Lamar har allieret sig med Nike i forbindelse med sine næste sneakerprojekter. Dermed er det også slut med designsamarbejdet med Reebok, der igennem de seneste par år har kastet en række ganske hypede sneakers af sig.

http-hypebeast-com-image-2017-08-kendrick-lamar-signs-with-nike-01-2

Der er endnu ikke meget information om samarbejdet, men indtil videre er det retrokærligheden, som ser ud til at være samarbejdets omdrejningspunkt. På Twitter skrev han:  »Cortez. Since day one«, imens han postede et Kong Fu-inspireret billede iført retrosilhuetten, Nike Cortez.

Og det var ligeledes et par crisp white Cortez’ som Kendrick igår havde iført sig, da han entrerede VMAs, hvor han i øvrigt også havde det svedigste Prada sæt på. Det ligner et fra SS18-kollektionen. Kendrick litteraly killed it! 

Anyways, jeg glæder mig til at se, hvordan Kendrick kaster endnu mere stjernestøv over Nikes sneakerunivers, men vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu.


Tjek også den her ud:
Pradas SS18-kollektion er en stor tegneserie

Getty Images

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Materielle fredagsforelskelser: Eytys sko og Thom Browne briller