Kendrick Lamar indgår samarbejde med Nike - og dropper dermed Reebok

5 SKARPE KØB FRA KREATØRERNE

I dag har det svenske modeimperium Care of Carl slået dørene op til sin nye satsning. En online shop-in-shop, som er navngivet Les Créateurs, og som stilmæssigt løsner en smule op for det univers, der hidtil har præget shoppen. Det er godt set.

I min optik havde Care of Carl i forvejen en af online modedestinationernes stærkeste og mest gennemførte stilprofiler. Og den står kun endnu stærkere nu. Med tilføjelsen af fremadstormende og progressive brands som franske Maison Kitsuné og AMI samt svenske Our Legacy, formår man at løsne en smule op for det klassiske og preppy-inspirerede univers, som hidtil har præget Care of Carl. Men det er uden at gå på kompromis med shoppens DNA. Det er nemlig med items fra brands, der skaber en stærk synergi og rød tråd mellem det “traditionelle” Care of Carl-univers, og dét univers, som er blevet skabt omkring Les Créateurs. 

bild-php

Illustration: Sunflowerman for Care of Carl

Inspirationen er fundet globalt, men særligt i Paris, hvor en håndfuld kreative, unge mærker er blevet hentet ind til at forstærke brandporteføljen hos Care of Carl. Og som Care of Carl selv skriver, er det:

»En samling mærker som ikke nødvendigvis er helt så velkendte som vores hidtidige mærker, men har som fællesnævner, at står de for samme høje kvalitet og oprigtighed som resten af sortimentet. Egenskaber, som vi tror er med til at gøre flere disse mærker til fremtidens ikoner«.

Jeg har været et smut forbi Care of Carls nye afdeling og valgt de fem ting, som jeg helst vil shoppe lige nu. Det er afslappet og anvendeligt. Og ja, ikke mindst tidløst.

Reklamelinks: 1. Maison Kitsune // 2. AMI // 3. AMI // 4. Our Legacy // 5. Mismo

untitled

 

 

1 kommentar

  • Hi there colleagues, its fantastic paragraph concerning teachingand
    fully explained, keep it up all the time.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kendrick Lamar indgår samarbejde med Nike - og dropper dermed Reebok