SUPREME OG DR. MARTENS BLANDER IGEN BLOD

Aimé Leon Dore klar med ny kollektion – slipper igen den svedigste lookbook

Jeg bliver altid så sygt inspireret, når det New York-baserede brand Aimé Leon Dore slipper sine lookbooks løs. Brandet er nemlig ALTID næsten overdrevent konsekvente i æstetikken, når de på minimalistisk vis “blot” laver studieskud med en hvid væg som baggrund. Men det simple fungerer for mig, og man kan derfor altid rette blikket mod stylingen, som sæson efter sæson er on fire, når mærket har gjort det til sin ting at lege med kontrastfyldte looks.

skaermbillede-2017-08-30-kl-08-49-37

I morgen slipper mærket så sin AW17-kollektion løs og som optakt hertil, har de netop launchet lookbook, der viser masser af svedige items.

Kollektionen er en hyldest til 90’ernes New York-kultur og tilbyder nogle af de sejeste og mest friske items, du kan forestille dig. Det er sofistikeret, men stadig med et nyk af gadedreng. Sweatsuits er stylet med ternede skjorter og store uldfrakker eller uldcardigans. Og så er der minsandten også nogle fede suits iblandt.

Jeg er så nede med Aimé Leon Dore, og hele den følelse bliver kun forstærket med den nye kollektion, som du altså kan shoppe her fra i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUPREME OG DR. MARTENS BLANDER IGEN BLOD