Aimé Leon Dore klar med ny kollektion - slipper igen den svedigste lookbook

Mr. Grey

Vi har ramt 1. september. Det er ensbetydende med efterår, og at jeg igennem de næste mange måneder kommer til at trække i ekstra mange gråtoner.

Nuancer af grå er nemlig blevet mit go-to look. Jeg tror faktisk, at det var Thom Browne, der første gang fik mig inspireret til at prøve kræfter med nuanceblandingen, og siden dengang, har det været min efterårsfavorit.

Jeg hører stadig mange, der stiller spørgsmålstegn ved, om man kan blande nuancer af samme farve. Men ja, det kan man altså sagtens. Og særligt hvis nuancerne er grå. Med dem kan du faktisk slet ikke gå galt i byen. Hvis du stadig er i tvivl, skal du helt sikkert tjekke den her historie på Mr. Porter.

abg_4

Med dagens look har jeg kastet mig over hele fire forskellige nuancer af farven. Med blazer og bukser fra AMI samt hoodie og tee fra Maison Kitsuné. Samtidig udfordrer jeg subtilt de klassiske jakkesætskonventioner, når jeg smider en hoodie under blazeren. Men ja, eftersom silhuetten efterhånden bliver løsere i herregarderoben, er det helt optimalt at mikse og matche elementer fra forskellige stilretninger.

Reklamelinks: Blazer: AMI // Hoodie: Maison Kitsuné // Tee: Maison Kitsuné // Bukser: AMI // Sneakers: AMI

abg_1 abg_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aimé Leon Dore klar med ny kollektion - slipper igen den svedigste lookbook