Mr. Grey

Balenciagas Speed Trainer kommer i nye colorways

Balenciagas Speed Trainer-model er blevet hypet derudad, siden den blev sluppet løs første gang i november sidste år. Godt hjulpet på vej af adskillige street style darlings, der har rocket den i stor stil under modeugerne.

Nu kommer der mere sneakerguld fra det franske modehus, der har Demna Gvasalia som styrmand. Modehuset giver det hypede sokkedesign nyt liv med nye, friske colorways som gul og turkis. Droppet byder også på mere afdæmpede udgaver som den sorte variant, der nu er blevet udstyret med subtile blå nålestriber.

Jeg er stadig helt forblændet af sneakeren. Og ja, jeg drømmer stadig om stikke mine fødder i dem. Måske det skal blive med et par fra det nye drop? Hmmmm. Balenciaga Speed Trainer’en koster i så fald stadig ca. 5000 kroner. Så måske jeg venter lidt endnu.

Men til alle big spenders, så kan alle styles kan shoppes her.

Tjek også den her ud: Aimé Leon Dore klar med ny kollektion – slipper igen den svedigste lookbook

12

23 15 123 13

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Grey