RYGTERNE SVIRRER: LOUIS VUITTON OG OFF-WHITE I NYT COLLAB?

GRÅTONER OG RETRO KICKS

De grå toner er blevet en favorit. Det skrev jeg allerede om her, men nu preacher jeg den igen.

I de her tidlige septemberdage, sidder jeg med den afsluttende del af min specialeskrivning, og det smitter af på påklædningen. Det skal være afslappet og nemt. Derfor er simple sweatshirts – særligt fra Maison Kitsuné – blevet min go-to ting. På fødderne sidder Hummels genfortolkede version af ‘Diamant’-sneakeren.

Reklamelinks: Sweat: Maison Kitsuné // Bukser: Gant Rugger // Sunnies: Sun Buddies // Ur: Orlo Watches // Sneakers: Hummel

img_5404

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RYGTERNE SVIRRER: LOUIS VUITTON OG OFF-WHITE I NYT COLLAB?