Balenciagas Speed Trainer kommer i nye colorways

RYGTERNE SVIRRER: LOUIS VUITTON OG OFF-WHITE I NYT COLLAB?

Supreme_leaks_news har netop sluppet en opsigtsvækkende nyhed. OFF-WHITE og Louis Vuitton har muligvis har et collab på vej. Det lyder lovende, ik?

Havde du spurgt mig for et par sæsoner siden, havde jeg aldrig troet, at et samarbejde af den kaliber ville være en mulighed. Men tiderne har ændret sig. Kim Jones, LV’s kreative styrmand, har taget “gaden” ind i det luksuriøse univers de seneste par sæsoner med Supreme og Fragment-samarbejderne. Så at Virgil Ablohs Off-White muligvis bliver det næste store samarbejde, virker faktisk ret sandsynligt.

off-white-louis-vuitton-collab-01-960x640

Særligt fordi Virgil Abloh selv nærmest er kongen af collab-kunsten. På listen over designerens collabs kan nævnes Levi’s, Kith, VLONE, Moncler og senest Nike, som han lancerer sine 10 sneakers med i denne måned. Du kan se en liste over designerens bedste collabs her.

Men ja, indtil videre er vi blot på rygtebasis, så du må væbne dig med tålmodighed.

Tjek også den her udOFF-WHITE OG NIKE HAR OFFENTLIGGJORT DET LÆNGE VENTEDE SNEAKERSAMARBEJDE ‘THE TEN’ – OG DET ER FOR VILDT!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balenciagas Speed Trainer kommer i nye colorways