WOOD WOOD KLAR MED NYT SAMARBEJDE - NU MED BARBOUR

De tre bedst klædte mænd ved GQ Men of the Year

I går løb GQ’s årlige Men of The Year Award af stablen. Her hylder det britiske herremagasin de største og sejeste navne fra blandt andet filmens, musikkens og sportens verden. Og sådan en event byder naturligvis på stribevis af stilgodter. For når GQ byder til Award, er det med rød løber og black tie dresscode.

Jeg har tjekket den røde løber ud og fundet mine tre favoritlooks fra aftenen.

skaermbillede-2017-09-06-kl-21-38-34

Jaden Smith
Wills’ søn bliver bare ved med at stå som en af mine favoritter, når det kommer til god stil. Det var måske ikke så vildt, som da han kom med sine dreadlocks under Met Gala, men mindre kan også gøre det. Navy tux og den absolut sejeste taske fra Supreme x Louis Vuitton samarbejdet. COOL!
tumblr_ovujqibe7n1sqf0kmo1_540


Hector Ballerin
Den spanske Arsenal-spiller formåede at skille sig ud på den gode måde. Med dobbeltradet paisley-mønstret tux fra Alexander McQueen, der næsten mindede om en pyjamas, formåede Ballerin at sende et stil statement. Det er i øvrigt sjældent, at fodboldspillerne formår at gøre det så godt.

1020-50


Stormzy
Jeg elsker den britiske grime artist. Han musik kører på repeat på alle mine playlister, og minsandten om ikke han også mestrede den røde løber i går. Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg skulle forvente af ham. Men der var ikke så meget pis. Elegancen var i højsædet med midnatsblå tux fra Burberry. Simpelt men godt.
1020

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOD WOOD KLAR MED NYT SAMARBEJDE - NU MED BARBOUR