MR. FOX

DE 6 TASKER, DU BEHØVER I GARDEROBEN

Jeg kom for nyligt forbi en artikel på MR Porter, som skrev: »Det er ikke længe siden, at det blev anset som uhensigtsmæssigt for mænd at bære andet end en dokumentmappe eller en overfyldt tegnebog. Alt, der bare havde et præg af design over sig, blev anset som en “man-bag”«.

untitled

Sådan er det imidlertid ikke længere. Tasken er blevet en vigtig accessory i herregarderoben. Både som et stil statement og naturligvis som et funktionelt item. Og ja, en samling af gode tasker er i min optik i must for enhver mand. Det gælder om at have lidt til enhver lejlighed. Derfor har jeg samlet en liste over seks tasker, som jeg mener en mand bør sigte efter at have i sin garderobe. Det handler både om god stil, funktionalitet og at sigte efter det tidsløse.

Weekendtasken: Daniel Silfen til 1500 kroner 
Skal du væk et par dage på, er det nødvendigt at have styr på weekendtasken, der giver dig plads til at medbringe det nødvendige. Daniel Silfen har lavet en klassiker, som du kan nyde godt af de næste mange år. Faktisk bliver læderet kun pænere med tiden.  

502019_brun_side


Rygsæk: A.P.C til ca. 1300 kroner
Rygsækken er ikke længere kun forbeholdt skoledrengene. Tasken har virkelig fået en revival de senere år, og de fleste store brands og modehuse laver en række seje eksemplarer. Jeg er vild med den simple æstetik som franske A.P.C dyrker med denne her, der fungerer til alt fra striktrøjen til jakkesættet.
apc_170905_049_383


Computersleeve: AN IVY til 699 kroner
En taske, der er perfekt til de dage, hvor du ikke gider slæbe på en stor taske, men hvor dine ejendele overstiger dine lommers kapacitet. Et elegant sleeve, der tager sig godt at din computer eller dine dokumenter, og som samtidig sender et eksklusivt stilstatement.
victorjones8902-800x1200


Drop bag: Mismo til ca. 1600 kroner 
Okay, vi kan hurtigt blive enige om, at fanny packs (de små bæltetasker) deler vandene. Men livet byder på masser af lejligheder, hvor en pæn lille taske til alle essentials ville komme til nytte. Mismo har derfor introduceret den mest eksklusive drop bag, som jeg længe har set. Med den, kan du samle mobilen, pungen, nøglerne og hvad du ellers har med dig. Damn, jeg gad godt rocke den her til et suit.
skaermbillede-2017-09-07-kl-09-04-57


Totebag: Want Les Essentiels til ca. 1560 kroner
 Totebag’en er min favortitaske, når det kommer til en taske, der skal bruges til og fra kontoret. Og Want Les Essentiels laver bare nogle af de bedste eksemplarer

ohare-shopper-tote-original-42878


Toilettasken: Daniel Silfen til 599 kroner
Hvis du går op i detaljen, skal du selvfølgelig også have styr på toilettasken.
skaermbillede-2017-09-07-kl-08-49-31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MR. FOX