DE 6 TASKER, DU BEHØVER I GARDEROBEN

Calvin Klein og Raf Simons imponerede igen – Se mine 8 favoritlooks fra SS18 showet

I nat kunne Calvin Klein byde indenfor til 2. show og kollektion med Raf Simons som kreativ direktør under New York Fashion Week. Og igen var det mildest talt imponerede, hvad der blev præsenteret. Setuppet var igen skabt af Sterling Ruby, Rafs mangeårige samarbejdspartner, hvilket i sig selv altid er en unik æstetisk oplevelse (se det nedenfor).

Kollektionens referencer til den amerikanske kultur var endnu en gang iøjnefaldende, og fra ende til anden fornemmede man en rød tråd til sidste sæsons kollektion – uden det dog nogensinde føltes som gentagelse. Andy Warhol prints var implementeret på flere af kollektionens items og referencer til gyserfilm og cheerleaders var der minsandten også med pomponer og økserne, der hang ned fra Sterling Rubys installation over modellerne.

skaermbillede-2017-09-08-kl-11-04-36

skaermbillede-2017-09-08-kl-11-20-10

Personligt, er jeg særligt vild med den afslappede suiting som Raf Simons har tilført Calvin Klein universet og som igen fyldte meget på catwalken igår. Ligeså er jeg helt vild med støvlerne, der denne gang blev præsenteret i en række farver. Og ja, de militærinspirerede skjorter er også for svedige – denne gang i satin. Se mine 8 favoritlooks nedenfor og se hele kollektionen hos Vogue.

Tjek også den her ud: RAF SIMONS GJORDE CALVIN KLEIN COOL IGEN – PÅ ALLE TÆNKELIGE MÅDER

_kle1146 _kle1018 _kle1038 _kle0958 _kle0529 _kle0135 _kle0071 _kle0037

_kle1400

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE 6 TASKER, DU BEHØVER I GARDEROBEN