Behold bare løbeskoen på til hverdag - Nike lancerer ny, svedig Zoom Fly model

Burberry gik all in på de karakteristiske skotsktern med mærkets AW17-kollektion

Igennem efterhånden et par sæsoner har det traditionsrige modehus Burberry været frontfigurer i den bevægelse, der har vendt op og ned på modesystemet. Det har de gjort været flere see now, buy now kollektioner, som helt grundlæggende har ændret tilgangen til modeshowet. Det du ser, kan du købe. Og du kan købe det nu.

I går viste Burberry så mærkets efter- og vinterkollektion 2017, og den lagde en dæmper på elegancen, som jeg synes har præget flere af de sidste kollektioner, og skruede i stedet op for det retro og streetede. Måske en reaktion på det Gosha Rubchinskiy collab, som mærket også kommer til at droppe i den nærmeste fremtid?

skaermbillede-2017-09-18-kl-07-24-41

Kollektionens helt store omdrejningspunkt var mærkets karakteristiske skotsktern. Men ikke bare i bruntonerne, som vi kender dem. Nej, der var skotsktern i alverdens røde, grønne og brune nuancer. Både som inderfoer, caps, tasker, strik etc. Derudover var der masser af vidde og længde på bukserne og flere feminine detaljer på særligt jakkerne.

Jeg synes, at det hele resulterede i en vovet kollektion fra Burberry, men ikke desto mindre en ret interessant af slagsen. Og ja, hvis du har en gammel Burberry cap, et scarf eller lign., der har gemt sig bagerst i skabet, så kan du passende finde det frem igen.

Du kan se mine favoritlooks herunder og hele kollektionen hos Vogue. Ligesom du allerede nu kan shoppe kollektionen hos Burberry.

Tjek også den her ud: Direkte fra catwalk til butik – Burberrys SS17 blev en underspillet leg med proportioner og dekonstruktion

http-hypebeast-com-image-2017-09-burberry-september-2017-collection-10

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behold bare løbeskoen på til hverdag - Nike lancerer ny, svedig Zoom Fly model