Burberry gik all in på de karakteristiske skotsktern med mærkets AW17-kollektion

Dobbelt op på vinter editorials fra AN IVY

Alle billeder er skudt af Victor Jones

Hos AN IVY er hele vores AW17-kollektion efterhånden landet. En kollektion, som ikke længere “kun” fokuserer på slips, pocket squares og tie bars, men som også omfavner essentielle vinterpieces som huer, halstørklæder og det famøse computersleeve, som jeg allerede har teaset et par gange. Og ja, et drop af nye armbånd, er det også blevet til.

koppel2

I forbindelse med kollektionens ankommen, har vi lavet 2 inspirerende editorials. Som altid med Victor Jones bag kameraet, selvfølgelig. Den første editorial er med Mr. Simon Koppel. En ung gut, der udover at have et vildt sejt look også har store ambitioner. Ham kan du møde her. Den anden er vores homie, Assane, der igen agerer model for kollektionen, som du kan læse meget mere om her.

Begge editorials viser den dressede version af AN IVY, hvor slips udgør kernen i outfittet. Men vi viser også et mere afslappet og afdæmpet AN IVY, hvor man sagtens kan rocke en strik og et par sneakers.

Du kan shoppe hele kollektionen her.

Tjek også den her ud: AN IVY x Mads Thalund: Om at bære slips på en afslappet mådevictorjones8493-1 victorjones8283 koppel3  koppel1victorjones9741-2

victorjones9494

victorjones9449

victorjones9167-1

victorjones9672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burberry gik all in på de karakteristiske skotsktern med mærkets AW17-kollektion