Elsker du skandinavisk minimalisme? Så bør du tjekke A Day's March nye kollektion ud

Mandagsoutfittet #1

Som en ny, fast del af Preppy Beast-universet, vil jeg fremover præsentere et fuldt look hver mandag, som inspirerer mig ekstra meget lige nu. Jeg kalder det for mandags outfittet. Det kan være alt fra en tendens på catwalken, som det er denne uge, til en potpourri af seje items, som “bare” er hentet rundt omkring på nettets mange herlige modedestinationer. Fællesnævneren er, at jeg inderligt gerne rockede outfittet lige nu og her.

Vi starter som nævnt ud med et look fra catwalken. Raf Simons’ første show som styrmand for Calvin Klein 205w39nyc kastede en masse godter af sig. Og selvom den første kollektion fra det “nye” CK så småt har ramt butikkerne, er det de færreste, som rent faktisk ønsker at smide så mange penge efter det. Derfor har jeg samlet et alternativ og tilføjet lidt ekstra kulør.

blandet

Det gråternede jakkesæt, som Raf Simons præsenterede på catwalken for CK, er ét af mine favoritter lige nu, hvor efteråret for alvor har meldt sin ankomst. Men bare fordi det er efterår, behøver det hele ikke holdes i gråtoner og mørke farver. Derfor har jeg tilføjet et af efterårssæsonens store tendenser, pop colors, under jakkesættet. Strikken kommer fra Arket.

Èn af de ting, som jeg vitterligt også har forelsket mig i CK nye kollektioner er de karakteristiske støvler. Jeg synes, at de står overdrevet skarpt til suits. Derfor har jeg hentet et par fra Won Hundred, der også har den ekstra høje hæl, som præger CK’s lige nu.

Reklamelinks: Blazer: Selected // Bukser: Selected // Strik: Arket // Støvler: Won Hundred // Taske: Weekday 

untitledcalvin-klein-fall-2017-runway-4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker du skandinavisk minimalisme? Så bør du tjekke A Day's March nye kollektion ud