Mandagsoutfittet #1

DOXA RUN GØR DIG IGEN TIL LØBETURENS BEDST KLÆDTE – og minder os om, at enhver kilometer er en souvenir

Hvis du har fulgt lidt med på min Instagram igennem den seneste tid, har du sikkert bemærket det.  Jeg er blevet ret bidt af løb. Både sportsgrenen i sig selv, men bestemt også hele kulturen omkring. Og i forlængelse heraf er en ny kollektion fra DOXA Run naturligvis MEGET kærkommen. Jeg har tidligere kastet kærlighed efter DOXA Run, fordi det unge danske mærke formår at forene sporten og moden. Med DOXA Run er du sikker på at være velklædt på løbeturen. Og det er selvfølgelig også en vigtig del af hele ligningen, når jeg bevæger mig ud på løbeturen.

Skal man indkapsle hele DOXA Run universet, formår mærkets grundlægger, John Hansen, at gøre det med dette citat:

»Stilmæssigt bevæger DOXA sig stadig i sfæren mellem fashion og sport, altid med det primære fokus på løb«

doxarun_16

Foto: Simon Birk

Den nye kollektion er netop landet, og den er virkelig dope. Jeg tjekkede den selv ud i weekenden, hvor den blev vist frem i forbindelse med Copenhagen Half Marathon. Seje statements som “Miles Are Souvenirs” er printet på ryggen af flere items, ligesom et geometrisk camouflage print udgør kernen i kollektionen.

Du kan shoppe kollektionen hos DOXA run her. 

Tjek også den her ud: Med DOXA Run på modeugeløbetur

doxarun_10 doxarun_3 doxarun_2 doxarun_6 doxarun_9 doxarun_11 doxarun_13 doxarun_17  doxarun_12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsoutfittet #1