Torsdagslisten #1: 11 gode køb i efterårets dominerende jordtoner

Britisk heritage med JW Anderson taske

I onsdags lancerede JW Anderson sit designsamarbejde med Uniqlo. Og ja, måske blev det ikke helt så hypet, som jeg havde forventet. I hvert fald er det stadig muligt, her to dage efter, at shoppe størstdelen af samarbejdets items. Der gik med andre ord ikke H&M-collab tilstande i den. Men okay, JWA er måske også lidt for high end og avantgarde en designer til at være en samarbejdspartner, som kan få mangfoldigheden af særligt mænd til at komme i shoppingekstase.

Ikke desto mindre er jeg stadig ret ekstatisk omkring designsamarbejdet, og jeg bestilte derfor også en hel del items hjem. Tasker, skjorter t-shirts etc. Mit favoritkøb må dog være den seje tote bag i den karakteristiske og klassiske britiske heritage tern, som vi også så på catwalken hos Burberry for nylig.

I går tog jeg så allerede tasken i brug. Og i første omgang blev den mixet med blandt andet løbeskoen (i bedste Jonathan Anderson stil) Nike Zoom Fly, som jeg finder mindst ligeså aktuel til hverdagsbrug som på løbeturen. Du kan i øvrigt læse mere om en ny colorway her.

Det tilbageværende af designsamarbejdet mellem Uniqlo og JWA kan stadig klikkes hjem her.

Tjek også den her ud: Mine 5 favoritter fra JW Anderson x Uniqlo 

img_5672

4 kommentarer

 • Berniece Getty

  Have you heard that contact form messages like these can actually be a highly effective way to get more visitors and sales for your online or offline business? How exactly is this done? Very simple, we put together an ad message like this one for you and we blast it out to tons of website contact pages on sites in whatever niche or country you want to target. Does this method of advertising work? Well you’re reading this now aren’t you? The awesome thing is, this won’t cost you much more than a hundred bucks a month! Want more info? write an email to: UlisesMelinav85668@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Strehlow

  Hello, I was just visiting your site and submitted this message via your contact form. The feedback page on your site sends you these messages to your email account which is why you are reading my message at this moment correct? This is the holy grail with any kind of online ad, getting people to actually READ your message and that’s exactly what I just accomplished with you! If you have something you would like to blast out to millions of websites via their contact forms in the U.S. or to any country worldwide send me a quick note now, I can even focus on particular niches and my prices are super low. Write an email to: lethamidurr@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maryanne MacPherson

  Need to find effective online marketing that has no per click costs and will get you new customers fast? Sorry to bug you on your contact form but actually that’s exactly where I wanted to make my point. We can send your ad text to websites via their contact forms just like you’re getting this ad right now. You can target by keyword or just execute bulk blasts to sites in the country of your choice. So let’s assume you’re looking to push through an ad to all the mortgage brokers in the US, we’ll grab websites for only those and post your ad text to them. As long as you’re promoting something that’s relevant to that type of business then you’ll be blessed with an awesome result!

  Write a quickie email to jacob3640wod@gmail.com to get details about how we do this

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Antony Froude

  Are you trying to find effective advertising that doesn’t charge a fortune and gets amazing resuts? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that was the whole point. We can send your promotional message to sites through their contact pages just like you’re getting this message right now. You can target by keyword or just fire off mass blasts to sites in the location of your choice. So let’s assume you’re looking to push through a message to all the mortgage brokers in the US, we’ll grab websites for only those and post your ad text to them. As long as you’re advertising a product or service that’s relevant to that niche then you’ll get an amazing response!

  Write a quick note to ethan3646hug@gmail.com for details on how this works

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagslisten #1: 11 gode køb i efterårets dominerende jordtoner