En film- og sneakeranbefaling: 'BREAKING2' og NIKE ZOOM FLY

Mandagsoutfittet #2 – Fløjl, tern og chunky kicks

Måske er det et par grader for tidligt at tænke på uld og fløjl. Ikke desto mindre, er det netop de elementer fra efterårs- og vintergarderoben som ugens mandagsoutfit tager udgangspunkt i. Jeg har nemlig samlet et look, som indkapsler mange af de tendenser, som jeg finder aller vigtigst lige nu. Fløjl, tern og chunky kicks.

Som overdel har jeg valgt en oversize (læs: vigtigt den er oversize, når du hopper i den!) ternet frakke fra Weekday. Under den har jeg igen taget fat i sæsonens sejeste print fra Martin Asbjørn, der forener Blade Runner-referencer med et enhjørning print. Bukserne er brune og i fløjl fra Zara. Ja, de minder sikkert om et par, som din sure, kedelige skolelærer ville tage på. Men med den rigtige styling både fungerer og trender de max. Skoene er en af sæsonens bedste bud på den populære og meget chunky silhuet. Denne er fra Acne Studios. Og vi slutter med rygsækken, som er fra samarbejdet mellem J.W.Anderson og Uniqlo, der til min store overraskelse stadig kan erhverves.


Reklamelinks
: Jakke: Weekday // Tee: Martin Asbjørn // Bukser: Zara // Sneakers: Acne Studios // Taske: Uniqlo x J.W. Anderson

new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En film- og sneakeranbefaling: 'BREAKING2' og NIKE ZOOM FLY