Mandagsoutfittet #2 - Fløjl, tern og chunky kicks

MÅNEDENS JACK & JONES LOOK: DENIM OG AFSLAPPET SUITING

Indlægget er sponsoreret af Jack & Jones 

Et look, som jeg virkelig har taget til mig igennem de seneste måneder, er den meget casual approach til suiting, skjorter osv. Det må med andre ord gerne se lidt tilfældigt og rodet ud. På catwalken hos Louis Vuitton, har man blandt andet set, hvordan den skal nailes. Hvordan den ene side af skjorten kan stikke ud over bukserne, mens den anden er trukket ned i bukserne. Alt sammen mens skjorten står næsten helt opknappet.

untitled-1

Og det er netop den inspiration, som jeg har taget udgangspunkt i med denne måneds look for Jack & Jones, som led i mit ambassadørskab for det danske brand, som altså har fuld fart fremad. Både kollektionerne som er i butikkerne nu, men også de kommende kollektioner, som jeg blandt andet har været på JJ’s HQ og konsultere på ser for svedige ud. Så glæd jer!

I dette look kommer bukserne fra et jakkesæt for at tilføre det formelle udtryk. Dem har jeg stylet med en åbentstående skjorte med kinakrave og en hvid tee under for tilføre den casual. Og som yderste lag, den uundgåelige halvlyse denimjakke, som bare bliver ved med at være et af mine go to pieces fra Jack & Jones.

Du kan shoppe hele looket her:

Denimjakke: Jack & Jones // Skjorte: Jack & Jones (lign.) // Tee: Jack & Jones // Bukser: Jack & Jones // Sneakers: adidas Originals

img_5647 img_5646 img_5710

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsoutfittet #2 - Fløjl, tern og chunky kicks