TO LAGERSALG DU IKKE MÅ MISSE

LOUIS VUITTON LAVER RUNNER-SILHUET: JEG ER SPLITTET

Den chunky ‘Runner’-silhuet er her, der og allevegne. Balenciaga har lavet den med stor hype. Snart kommer den længe ventede version fra Yeezy. Eytys og Our Legacy har omfavnet den igennem flere år. Og Zara har selvfølgelig kopieret den. Nu melder Louis Vuitton sig på banen med et bud på en ‘Runner’-silhuet. Men ligeså meget som jeg elsker Louis Vuitton-universet og alt dét som Kim Jones har tilført modehuset, ligeså meget i tvivl er jeg om, hvorvidt jeg er nede med mærkets ‘New Runner Sneaker’.

Sneakeren forener en markant sål med en sporty og funktionel overdel. Og lad mig bare slå fast, at den orange colorway slet ikke er mig. Samtidig synes jeg, at hælen på sålen minder lige lovligt meget om en ældre sneaker fra Prada, som jeg har i min samling. Men når det er sagt, er særligt den monokrone, sorte colorway alligevel vokset lidt på mig, des flere gange jeg har set på den.

Hvad tænker du om Louis Vuittons bud på en Runner?

Den officielle releasedato er endnu ikke offentliggjort, men mon ikke den rammer inden længe?

Tjek også den her ud: RYGTERNE SVIRRER: LOUIS VUITTON OG OFF-WHITE I NYT COLLAB?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO LAGERSALG DU IKKE MÅ MISSE