TORSDAGSLISTEN #2 - DE 6 BEDSTE KØB FRA H&M STUDIO KOLLEKTIONEN

ISABEL MARANT LAVER FØRSTE HERREKOLLEKTION

For et par sæsoner siden, var det Stella McCartney, der udvide sin designporteføljen og entrerede herreuniverset med sin første kollektion til mænd. Nu følger den franske designer Isabel Marant trop med sin første herrekollektion (hvis man ser bort fra designerens tidligere collab med H&M), som blev fremvist under Paris Fashion Week i sidste uge.

Kollektionen omfavner en række sporty pieces, men bevæger sig også tæt op ad det feminine univers. Designeren fortæller, at hun gerne vil udfordre kønsbarriererne og levere en unisex-inspireret kollektion, hvor androgynitet er nøglen.

Omend det androgyne er et omdrejningspunkt for designeren, fastslår hun også, at mænd sagtens kan være maskuline selvom de bevæger sig i unisex-universet.

isabel-marant-mens-ss18-011-1200x720

Jeg vil tildels give designeren ret. Men lad mig lige fastslå, at enkelte pieces fra kollektionen nok er en smule for unisex til mig. Kollektionen balancerer på en knivsæg. Tag for eksempel de meget dybe udskæringer. Væk med dem, tak. Men der er også gode ting som for eksempel striktrøjerne og de mere tekniske overdele.

Ingen tvivl om, at det klæder menswearscenen, at kvindlige designere er begyndt at give sit besyv på herretøj. Kollektionen lander i det nye år.

Tjek også den her ud: STELLA MCCARTNEY LAVER SIN FØRSTE HERREKOLLEKTION – OG DEN ER FOR VILD!

isabel-marant-mens-ss18-01 isabel-marant-mens-ss18-03-1200x800 isabel-marant-mens-ss18-02-1200x801

isabel-marant-menswear-6 isabel-marant-menswear-5 isabel-marant-menswear-12 isabel-marant-menswear-11

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSLISTEN #2 - DE 6 BEDSTE KØB FRA H&M STUDIO KOLLEKTIONEN