ISABEL MARANT LAVER FØRSTE HERREKOLLEKTION

Mandagsoutfittet #3 – Med inspiration fra Wooster

Bedre sent end aldrig. Denne uges mandagsoutfit kommer på en onsdag. Men det gør ikke ugens outfit mindre relevant. Denne gang har jeg taget udgangspunkt i en af mine helt store stilinspirationskilder igennem de sidste mange år. Mød Nick Wooster. Manden startede med at være mit daglige inspirationsfix, når han rockede suits, slips og lædersko. De senere år er Wooster gledet lidt væk fra det mere formelle look, omend han stadig ofte kan spottes i suits, men er i langt højere grad præget af streetwear-tendenserne.

untitled

Jeg har taget udgangspunkt i et look, som han rockede under sommerens modeuge i London. Frakken Nick Wooster bærer er fra Craig Green, og er derfor selvsagt både dyr og avantgarde i sit udtryk. Jeg har fundet en mere medgørlig sag fra Whyred. For parkajakken er en vinder i efteråret. Wooster viser også, at bukserne stadig gerne må stumpe, og Plain Denim har lavet en sej version, som både stumper og er bred i silhuetten. Og selv om de stumper, smid gerne et par sokker under på de kolde dage. Og ja, på fødderne sidder de herlige Air Max 1. Jeg har fundet et mere efterårsvenligt par i sort hos Rezet. Tjek det ud.

Jakke: Whyred // Tee: Son of a Tailor // Bukser: Plain Denim // Solbriller: Ganji // Sneakers: Nike

sejeste

skaermbillede-2017-10-04-kl-07-30-51

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ISABEL MARANT LAVER FØRSTE HERREKOLLEKTION