Mandagsoutfittet #3 - Med inspiration fra Wooster

TERNET SUIT OG NY CRIP

*Indlægget indeholder reklamelinks

Måske har du allerede set det på Instagram. Men jeg tror ikke, at jeg kan sige, skrive og råbe det nok gange. JEG ER FLYTTET TIL KØBENHAVN!!!! Langt om længe, kan man vist roligt sige. Sammen med min kæreste, Sofie, har vi fundet den fineste lejlighed på Østerbro, som jeg i øvrigt står vagt foran på billedet nedenfor. Og vagtuniformen er selvfølgelig jakkesættet, som for alvor er blevet min go to uniform igen. Dette er fra Selected og i en ternet version, der rammer efterårets helt store tendens med heritage inspirerede mønstre. Jeg fremhævede det faktisk allerede, da jeg skrev Mandagsoutfittet #1.

Jeg glæder mig til at vise meget mere fra lejligheden, så snart vi er kommet på plads. Indtil da, tjek looket ud her:

Jakkesæt: Selected // Tee: Asket // Sko: Converse x Comme Des Garcons // Sunnies: Sun Buddies (lign)

img_5697

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsoutfittet #3 - Med inspiration fra Wooster