Fendi vil også lave sokkesneakers

Min nye (gamle) Louis Vuitton Amazone Bag

For et par måneder siden, sad jeg og scrollede nogle af Louis Vuittons tidligere kollektioner igennem. Og  her var der særligt én ting, som jeg simpelthen kunne slippe igen. Nemlig de Amazone skuldertasker, som Kim Jones sendte ned af catwalken i forbindelse med AW15-kollektionen (se dem nedenfor).

Desværre er taske-silhuetten ikke en del af efterårets kollektion, så jeg havde lidt opgivet at skulle have fingrene i sådan én. I hvert fald lige indtil min kæreste overraskede mig på min fødselsdag tidligere på ugen. Hun havde nemlig fundet en vintage version af Amazone tasken hos Vestiaire Collective til mig, og krydret den med en nøglering fra den seneste Louis Vuitton Americas Cup kollektion.

Lad mig bare sige det sådan her: Jeg er særdeles glad for min nye følgesvend.

Tjek også den her ud: Louis Vuitton laver Runner silhuet: Jeg er splittet 

img_5708

louis-vuitton-fall-2015-menswear-bags-7 louis-vuitton-fall-2015-menswear-bags-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fendi vil også lave sokkesneakers