Min nye (gamle) Louis Vuitton Amazone Bag

RICARDO TISCI SAMARBEJDER IGEN MED NIKE – INSPIRERET AF NBA

Der er godt nyt for alle NBA-fans. Nike-fans. Ricardo Tisci-fans. Den nu forhenværende Givenchy-designer har nemlig begået endnu et collab med Nike, som denne gang er inspireret af NBA. Herlig treenighed, ik?  ricardo-tisci-nike-air-force-1-03

Designsamarbejdet indkapsler, hvordan luksusmode og sportswear sagtens kan forenes og Tisci udtaler:  “Jeg lever for sporten – der har altid været sportssilhuetter i min stil, og jeg tror på, at blandingen af sport, street og elegance er rigtig god”.

Kollektionen består af 4 items til mænd og 3 til kvinder, mens kollektionen også byder på et par Air Force 1 kicks fortolket med trikolorens farver, som ligeledes er farverne som NBA bruger i sit logo. Referencerne til NBA er tydelige, og det samme er designerens passion for den herlige baskeballiga:
“I 90’erne blev basketballspillere nærmest rockstjerner. I dag er de meget mere end det. De er nærmest overmenneskelige”, fortæller Tisci i en pressemeddelelse.

Kollektionen lander hos udvalgte forhandlere 21. oktober.

Tjek også den her udNIKE FORTSÆTTER MED AIR MAX GODTERNE – SAMARBEJDER BL.A. MED RICARDO TISCI

ricardo-tisci-nike-air-force-1-01

ricardo-tisci-nike-air-force-1-02

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye (gamle) Louis Vuitton Amazone Bag