RICARDO TISCI SAMARBEJDER IGEN MED NIKE - INSPIRERET AF NBA

H&M x ERDEM LOOKBOOK HAR RAMT NETTET – HER ER KOLLEKTIONENS 5 BEDSTE ITEMS

Jeg var både begejstret, men også en smule skeptisk, da H&M denne sommer annoncerede mærkets årligt tilbagevendende collab med et luksusbrand. Min skepsis byggede særligt på, at London-baserede Erdem – modsat tidligere års samarbejder med Kenzo, Alexander Wang og Balmain – virkede som et stort og dristigt sats, fordi mærket er ukendt for de fleste mænd. Erdem har altså aldrig (LÆS: ALDRIG!) lavet kollektioner til mænd.

Derfor bliver det stadig spændende at se, hvor meget hype kollektionen kan trække. Men én ting er helt sikkert. Set fra et kollektionsperspektiv har dristigheden i den grad betalt sig. Lookbook og produktbilleder er nemlig blevet sluppet løs, og de afslører simpelthen så stærk en kollektion! Måske det bedste high end/high street collab H&M nogensinde har været medafsender på?

skaermbillede-2017-10-14-kl-10-43-18

Erdem afviger på ingen måde fra det poetetiske univers, som man forbinder med designerens kvindeunivers, hvor botanik, flæser og silke typisk præger kollektionerne. Men selvom blomsterprint og silke også er omdrejningspunktet i kollektionen til mænd, bliver det aldrig for feminint i udtrykket. Tværtimod. Det er sofistikeret og luksuriøst.

Jeg har fundet mine fem favoritter fra kollektionen, som du kan se nedenfor sammen med hele den fine lookbook. Og selv om kollektionen byder på flere stærke suits til mænd, hoodies og frakker, har jeg valgt at kaste min kærlighed efter de chunky striktrøjer, den fineste silkepyjamas og en kortærmet silkeskjorte.

Kollektionen lander i udvalgte H&M-butikker og på webshoppen den 2. november.

Tjek også den her ud: RICARDO TISCI SAMARBEJDER IGEN MED NIKE – INSPIRERET AF NBA

1. Striktrøje til 699 kroner erdem-hm-every-piece-05


2. Striktrøje til 799 kroner

erdem-hm-every-piece-04


3. Silkebukser, ukendt pris. 

erdem-hm-every-piece-29


4. Silkeskjorte, ukendt pris. 

erdem-hm-every-piece-09


5. Silkeskjorte til 699 kroner.

erdem-hm-every-piece-08


erdem-hm-lookbook-08-550x800 erdem-hm-lookbook-03-550x800 erdem-hm-lookbook-02-550x800 erdem-hm-lookbook-12-550x800 erdem-hm-lookbook-07-550x800 erdem-hm-lookbook-04-550x800 erdem-hm-lookbook-01-550x800 erdem-hm-lookbook-10-550x800 erdem-hm-lookbook-06-550x800 erdem-hm-lookbook-09-550x800

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RICARDO TISCI SAMARBEJDER IGEN MED NIKE - INSPIRERET AF NBA