SUIT & TURTLENECK

LUKSURIØS SELVEDGE DENIM FRA ROYAL DENIM DIVISION

Indlægget er sponsoreret af Jack & Jones

Den her går ud til alle mænd, som elsker denim. Men ikke hvilken som helst denim. Næ nej, jeg refererer til den ikoniske selvedge denim, som jeg hovedsagligt forbinder med stilede japanske gutter, der som nogle af de få faktisk formår at rocke den canadiske tuxedo (denimjakke og jeans) på den fede måde!

untitled-1

Men nu er den stilfulde canadiske tuxedo ikke kun forbeholdt de stilfulde japanske mænd. Jack & Jones Jeans Intelligence er nemlig klar med et nyt sub-brand, der tager denimkvaliteterne og denimæstetik til det næste niveau. R.D.D (Royal Denim Division) er navnet på mærket, der ene og alene fokuserer på luksuriøs selvedge denim fra Japan og Italien, der forener kvalitet med en tidløs æstetik. Du kan kende mærket på den påsyede røde prik, der symboliserer det japanske flag.

img_5906

Hvad er det der selvedge denim så, tænker du måske? Helt konkret kan du genkende selvedge på de rød/hvide kanter ved syningerne, når man eksempelvis folder sine jeans op. Denimtypen er også fuldstændig ubehandlet, hvilket betyder, at stoffet er HELT stift første gang man tager det på. Men på den måde, kan du helt selv sætte dit præg på såvel denimjakke som jeans og ladet stoffet fortælle sin helt egen historie.

Og ja, den ubehandlede denimtype virker på en måde befriende i et modeunivers, der stadig har travlt med at lave jeans med komfort som træningsbukser og ofte lidt for mange breaks og vaske.

img_5923

R.D.D. kollektionen består blandt andet af den sejeste denimjakke og de essentielle jeans, som jeg har på. Og ja, jeg er vild med den dobbelte denim kombination. Men hey, skal man kombinere denimjakke og jeans, skal det sgu helst være selvedge…. altså med mindre du gerne vil ligne Justin Timberlake.

R.D.D. kan lige nu shoppes hos alle store Jack & Jones flagskibsbutikker. Blandt andet i Fields og på Strøget i København. Og priserne er ret vilde, når man tager kvaliteterne i betragtning. 1399 kroner for denimjakken og 1099 kroner på de herlige jeans.

Tjek også den her ud: MÅNEDENS JACK & JONES LOOK: DENIM OG AFSLAPPET SUITING

img_5891  img_5910 img_5840

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUIT & TURTLENECK