AKINS ER ANSIGTERNE I ART COMES FIRSTS' NYE LOOKBOOK

ZARA INDKAPSLER EFTERÅRETS TENDENSER MED NY EDITORIAL

Tern, jordtoner, bredere bukser og oversize strik. Du nikker måske allerede genkende til nogle af efterårets mest dominerede tendenser i herregarderoben, som den nye The Bloke-blogger i netværket, Lasse Emil, i går præsenterede på sin nye blog. Og netop de tendenser formår Zara endnu en gang at indkapsle i en ny editorial, som har ramt mærkets webside.

look5-look5-st

Den spanske high street-kæde er ikke bare verdensmestre i at lukrere på de største tendenser i modebilledet og omsætte dem til fast fashion i et ustyrligt tempo. De mestrer også disciplinen editorials. Gang på gang formår modegiganten at lave inspirerede lookbooks med stærke og inspirerende stylinger. Den seneste er blot endnu en af slagsen. Og tak for det i øvrigt, Zara!

Brug den som inspirationen til dit efterårslook, eller klik ind via linket her, hvor du kan shoppe alle items, som er repræsenteret i billedserien.

Tjek også den her ud: ZARA GIVER KRITIKERNE TØRT PÅ MED NY OVERTØJSKOLLEKTION

look8-look8-st look7-look7-st look6-look6-st  look4-look4-st look3-look3-st look2-look2-st

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AKINS ER ANSIGTERNE I ART COMES FIRSTS' NYE LOOKBOOK