JA TAK! NU KOMMER NIKE ZOOM FLY I ALL BLACK

BAZ LUHRMAN SKABER IMPONERENDE KAMPAGNEFILM FORUD FOR H&M x ERDEM-LANCERINGEN

skaermbillede-2017-10-25-kl-20-09-16

Om præcis en uge lander designsamarbejdet mellem H&M og Erdem. Designsamarbejdet, som jeg gentagende gange har skamrost her på bloggen for såvel æstetik som vovemod. Men ja, mine roser vil tilsyneladende ingen ende tage.

H&M har nemlig netop sluppet endnu en mind-blowing kampagnefilm løs, som er instrueret af Baz Luhrman. Instruktøren som i øvrigt har skabt en af mine favoritfilm nogensinde, The Great Gatsby. Og man kunne vel ikke pege på en bedre instruktør end ham til at fortolke Erdems farverige og blomstrede univers.

Farverne og blomsterne er netop også det æstetiske omdrejningspunktet i filmen, der fortæller en moderne kærlighedshistorie, mens kollektionens mange flotte items iscenesættes på den mest unikke måde. Ærligt, hvor flot er den film lige?

»Filmen skulle være som en hel film. Som en moderne kærlighedshistorie, der finder sted på en herregård, som er fyldt med hemmeligheder, hvilket er en metafor for tiden lige nu – det er hårdt ude i verden, men herinde vokser de ting, der virkelig betyder noget stadigvæk, som i et evigt forår«, siger Luhrmann i en pressemeddelelse fra H&M.

Og måske du kan genkende kampagnefilmens kvindelige hovedrolle fra ‘Skam’? Derudover har H&M også sendt en behinds the scenes film ud, som du helt sikkert også bør tjekke ud for at høre Baz’ vision med filmen.

Kollektionen lander hos H&M i udvalgte butikker og online den 2. november.

Tjek også den her ud: H&M X ERDEM LOOKBOOK HAR RAMT NETTET – HER ER KOLLEKTIONENS 5 BEDSTE ITEMS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA TAK! NU KOMMER NIKE ZOOM FLY I ALL BLACK