BAZ LUHRMAN SKABER IMPONERENDE KAMPAGNEFILM FORUD FOR H&M x ERDEM-LANCERINGEN

DET AFSLAPPEDE WEEKENDLOOK I NAVY OG BRUNTONER

Når det kommer til stærke farvekombinationer i efterårsmånederne, er blandingen af navy og bruntoner utvivlsomt én af dem, som jeg synes fungerer klart bedst. Weekendens inspirationslook visualiserer naturligvis også sammensætningen.
Jeg har fundet en strik fra Calvin Kleins luksusafdeling, 205W39NYC, og mixet den med de svedigste ternede bukser fra Zara, der rammer tidsånden til punkt og prikke. Frakken er ligeledes et high street fund fra H&M, mens skoene er fra luksusklassen. Men ja, jeg er stadig håbløst forelsket i Balenciagas speed trainer, som både Reebok og Zara naturligvis har luret lidt til med nogle af deres seneste sneakerlanceringer.

Strik: Calvin Klein 205W39NYC // Bukser: Zara // Sneakers: Balenciaga // Frakke: H&M // Hue: AN IVYuntitled-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAZ LUHRMAN SKABER IMPONERENDE KAMPAGNEFILM FORUD FOR H&M x ERDEM-LANCERINGEN