MIT BESKIDTE GUCCI SNEAKERCRUSH

I TERNET ULDFRAKKE FRA JACK & JONES

ULDFRAKKER. Som led i mit ambassadørskab for Jack & Jones, sætter jeg i denne måned fokus på mærkets enormt alsidige portefølje af uldfrakker. Og frakkerne er – ligesom jakkesættene – én af de ting, som det danske mærke virkelig formår at kreere til UG. Både i forhold til de stærke pasformer, de gode kvaliteter, de skarpe designs og de overraskende priser.

skaermbillede-2017-10-29-kl-20-47-59

Jeg var forleden forbi Jack & Jones i Fields, hvor jeg skulle finde min favoritjakke. Og i min optik stod denne ternede sag ud som den absolutte vinder. Ternene rammer perfekt den tidsånd, der stadig florerer i modebilledet med stribevis af 70’er referencer. Fittet er perfekt. En smule oversized og dobbeltradet, der gør den nem at style til både jakkesættet og det mere afslappede dage, hvor blazeren eksempelvis er byttet ud med hættetrøjen.

Frakken kan købes i din lokale Jack & Jones butik eller online til 1399 kroner.

Tjek også den her ud: LUKSURIØS SELVEDGE DENIM FRA ROYAL DENIM DIVISION

fullsizerender   image2image4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT BESKIDTE GUCCI SNEAKERCRUSH