COS FORTSÆTTER SINE STRØMLINEDE OG MONOKRONE KOLLEKTIONER MED SS18

MIT BESKIDTE GUCCI SNEAKERCRUSH

Det skabte en solid omgang buzz, da Gucci i forbindelse med sin Resort 2018-kollektion sendte et par sneakers ned af catwalken, der mildest talt så udtrådte ud. Flere spekulerede derfor også i, at de nok bare var et showpiece. Det var de ikke. Så ja, derfor kan det også virke fuldstændig forrykt, at mit nyeste sneakercrush er netop det “beskidte” par hvide Gucci-sneakers, der minsandten også er udstyret med et prisskilt på omtrent 5.300 kroner.

skaermbillede-2017-10-29-kl-16-08-04

Nuvel, sneakeren bliver nok aldrig min, men har vel lov at drømme. Og det gør jeg så om den her chunky løbskosinspirerede sneaker, der bevæger sig i samme univers som Kanyes nyeste silhuetter og Balenciagas Triple S.

Og fristelserne blev ikke mindre, da jeg besøgte Guccis butik i Hamborg, hvor jeg har spenderet weekenden. Her stod de solidt og fristende plantet på en grøn omgang velour.

Skulle du – trods den vanvittige pris – have lyst til at shoppe sneakeren, kan det gøres online hos Gucci, hvor de netop er landet.

Tjek også den her ud: DERFOR ER GUCCI MODEVERDENENS HOTTESTE MÆRKE

img_6156 img_6152

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COS FORTSÆTTER SINE STRØMLINEDE OG MONOKRONE KOLLEKTIONER MED SS18