I TERNET ULDFRAKKE FRA JACK & JONES

TIL MIDDAG MED H&M x ERDEM FØR LAUNCHEN

Middag: I morgen lander designsamarbejdet mellem H&M og ERDEM. I den anledning var jeg her til aften inviteret til eksklusiv middag sammen med modepresse og influenter på Villa Kultur på Østerbro.

Og ja, jeg havde STORE forventninger til middagen. Særligt i forhold til den setting som H&M forhåbenligt ville skabe. For ikke alene er kollektionen helt vanvittig flot, men Baz Luhrmans fantastiske kampagnefilm og iscenesættelse af kollektionen, der landede på nettet i sidste uge, har i særlig grad medført, at man kunne gøre sig store forhåbninger om at møde et botanisk og romatisk univers i bedste, poetiske ERDEM stil, når man entrerede Villa Kultur.img_0020H&M formåede mildest talt at skabe lige præcis det univers, man kunne håbe på. Nuvel, jeg ved godt, at jeg primært henvender mig til fåtallet af kvindelige læsere på Preppy Beast, når jeg kaster mine roser efter den flotte setting, men shiiiit hvor var de utallige blomsterdekorationer flotte såvel som universet var gennemført!

Jeg har samlet mine bedste billeder fra min kamerarulle, som jeg skød ved middagen. Tjek dem ud og husk at kollektionen lander i morgen, torsdag d. 2 november, kl. 09.00 i udvalgte butikker samt online kl. 10.00.

Tjek også den her ud: BAZ LUHRMAN SKABER IMPONERENDE KAMPAGNEFILM FORUD FOR LANCERINGEN AF H&M x ERDEM-LANCERINGEN

img_0050 img_0023 img_0026 img_0034 img_0032

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I TERNET ULDFRAKKE FRA JACK & JONES