SÅDAN SKAL MANDEN BÆRE SINE SMYKKER

Med min vintage Burberry i Hamborg

img_6288

Frakke: Burberry (lign.) // Solbriller: Mykita // Bukser: Zara // Sko: Nike

Burberry har altid været et af de luksusbrands, som jeg har syntes har været cool – dog uden nogensinde at eje noget derfra. Men siden det ikoniske britiske mærke viste sin anden see now, buy now kollektion i vinter, har jeg haft en overdreven lyst til at få fingrene i en af mærkets mest ikoniske items nogensinde; nemlig den beigefarvede frakke med de store, karakteristiske skotsktern.

Lysten har nu udviklet sig til en realitet, men uden at rippe bankkontoen, som ellers ville gøre, hvis man investerede i en ny version af frakken som lige nu koster ca. 17.000(!) hos Mr. Porter.

Jeg gik i stedet på jagt hos Vestiaire Collective, hvor jeg fandt en vintageversion med det helt rigtige oversize fit. Den stylede jeg forleden sammen med et par løse suit pants og Nike Air Force 1 sneakeren, der er min absolutte favorit lige nu, da jeg var en smuttur i Hamborg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN SKAL MANDEN BÆRE SINE SMYKKER