TIL MIDDAG MED H&M x ERDEM FØR LAUNCHEN

SOULLAND OG NIKE SB FORTSÆTTER PARLØBET – TEASER NYT COLLAB

Modebilledet er fyldt med collabs. Og ja, nogle af dem er bestemt bedre og mere oplagte end andre. Sidste sommer diskede Soulland op med ét af de collabs, der i særdeleshed virkede autentisk. Med afsæt i Soulland-designeren Silas Adlers skateboardrødder allierede det danske mærke sig med skateren Eric Koston og Nike SB om en kollektion, der forenede skateboard-æstetikken med Soullands design-DNA.

skaermbillede-2017-11-04-kl-15-03-56

Nu er Soulland så klar til at teame op med Nike SB endnu en gang med kollektionen FRI.day del 0.2, som er en direkte fortsættelse af mærkernes første alliance. Det første samarbejde FRI.day indkapslede følelsen af hvad fredag betyder for skateboardere og ungdommen i København, og anden del af FRI.day tager udgangspunkt i problematikken mange skateboardere fra Skandinavien kender til, når lave temperaturer og koldt mørk ustadigt vejr gør det umuligt at skate.

Derfor har Soulland og Nike-holdet fundet inspiration i solfyldte Californien, hvilket kollektionens første og eneste teaserbilleder også vidner om. Kollektionen byder på en bred vifte af produkter i både tøj og sko, men indtil videre må vi væbne os med tålmodighed og masser af Cali-vibes . Lad os krydse fingre for, at det bliver ligeså godt som sidst.

Kollektionen vil være tilgængelig via Soulland.com og Colette 8. december, og igennem udvalgte forhandlere 15. december 2017.

Tjek også den her udSOULLAND ER KLAR MED ENDNU ET SVEDIGT COLLAB – TEKNISKE JAKKER OG PATCHWORK

unnamed-11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL MIDDAG MED H&M x ERDEM FØR LAUNCHEN