3 ting, du skal se og gøre i Paris

S.T.VALENTIN LAVER MODERNE COWBOYSTØVLE MED UNCLE BRIGHT

De moderne versioner af cowboystøvlen trender som aldrig før.  Raf Simons kan utvivlsomt tage meget af æren for den udvikling i modebilledet med indflydelsen, han har haft, med sine første kollektioner i Calvin Klein-regi, hvor han altså har trukket seriøse referencer til american classics.

Og hvis du – ligesom mig – er blevet betaget af den ikoniske støvletype, så er der godt nyt. I dag lancerer S.T.Valentin nemlig et svedigt collab med danske Uncle Bright, som igennem de seneste sæsoner har markeret sig stærkt herhjemme med blandt andet at kreere eksklusive støvler.

skaermbillede-2017-11-10-kl-12-54-48

Samarbejdet byder på én støvle, men en gennemført og luksuriøs en af slagsen. Med metalspænde på hælen og mønster på fronten, får den karakteristiske Chelsea-støvle en helt del mere attitude og western-vibes. Og det er lige præcis det, der tiltaler mig ved samarbejdet, der naturligvis holdes i et meget limiteret oplag. Wow, jeg gad godt rocke dem med et gråternet suit og en farvet strik.

Støvlen bliver lanceret i dag hos S.T.Valentin i Århus, hvor du naturligvis er inviteret med. Kl. 17.00 kigger Uncle Bright designeren Martin Vestphael forbi Guldsmedgade 23 i Århus, hvor han fortæller mere om støvlen. Det plejer at være den helt perfekte måde at skyde weekenden igang på, når S.T.V. byder på fredagsbar og fremvisninger af nyheder.

Er du ikke i Århus, kan du shoppe den via linket her fra kl. 18.00.

Tjek også den her ud: SOULLAND OG NIKE SB FORTSÆTTER PARLØBET – TEASER NYT COLLAB

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ting, du skal se og gøre i Paris