TONSURE DESIGNER MERCHANDISE TIL SCARLET PLEASURE

EYTYS UDVIDER: LAVER KOLLEKTION AF JEANS

Måske har du bemærket det. Jeg elsker det svenske skomærke Eytys og den helt særlige evne, som mærket har til at skabe de svedigste chunky skosilhuetter – uanset om det er sneakers, lædersko eller noget helt tredje, der er tale om.

Men efter flere succesfulde år med næsten udelukkende fokus på fodtøj, udvider Eytys nu imperiet med en kollektion bestående af unisex jeans. Nice move! Den første kollektion består af tre forskellige silhuetter, der spænder fra den smalle til den helt brede og baggy. Der er med andre ord noget til enhver smag. Personligt vil jeg nok gå for den smalle model, der er navngivet Cypress, men jeg synes også, at den brede kan noget blå version kan noget.

eytys-denim-collection-01

For at skabe lidt ekstra buzz om kollektionen, har Eytys skabt en billedeserie, der på mange måder tager ironisk distance til modefotografi og kampagner i traditionel forstand. Jeg synes, det fungerer. Og ja, man kan ikke andet end at få et lille smil på læben.

Bukserne lander hos Eytys i morgen.

Tjek også den her ud: EYTYS ER IKKE LÆNGERE KUN SNEAKERS – LANCERER DE SEJESTE LÆDERSKO

 

eytysdenim3 eytysdenim2 eytysdenim1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TONSURE DESIGNER MERCHANDISE TIL SCARLET PLEASURE