DAVID BECKHAM VISER EFTERÅRETS OG VINTERENS STØRSTE TENDENSER

TONSURE DESIGNER MERCHANDISE TIL SCARLET PLEASURE

Hvis du også så med, da DMA løb af stablen på TV2 i søndags, bemærkede du sikkert, hvor god stil drengene fra Scarlet Pleasure sportede på scenen iført blandt andet chunky Eytys sko, et nålestribede suit og et ret karakteristisk fodbold inspireret tørklæde. Og netop sidstnævnte tørklæde viser sig nu at være mere end bare et cool item. I starten af denne uge blev det nemlig offentliggjort, at Scarlet Pleasure har indgået et samarbejde med det danske brand Tonsure om en merchandise kollektion. Her kan man sgu snakke om et seriøst bud på cool merchandise, i en tid, hvor merch har været her, der og allevegne i modebilledet!

skaermbillede-2017-11-15-kl-17-22-34

Merchandise kollektionen har fået navnet YIWOTY x TONSURE. Den er unisex og består af t-shirts, langærmet t-shirts, hoodie og halstørklædet, som netop var med på scenen under DMA. Og det giver på alle mulige måder god mening, at Scarlet Pleasure teamer op med Tonsure og vice versa.  I 2015 indledte de deres første samarbejde, da Tonsure fik til opgave at designe en tøjkollektion til Scarlet Pleasure som en del af konkurrencen Dansk Design Talent – Magasin prisen.

Og ja, nu blander parterne altså blod igen. Kollektionen bliver solgt hos blandt andet Tonsure, ligesom du også kan shoppe det på spillestederne som Scarlet Pleasure besøger den kommende tid – blandt andet Vega, Train og Posten.

Tjek også den her udSCARLET PLEASURE DESIGNER T-SHIRT MED SELECTED FORUD FOR GRØN KONCERT
tonsure-x-yiwoty_high3 tonsure-x-yiwoty_high4 tonsure-x-yiwoty_high5 tonsure-x-yiwoty_high6 tonsure-x-yiwoty_high7 tonsure-x-yiwoty_high8       tonsure-x-yiwoty_high16

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAVID BECKHAM VISER EFTERÅRETS OG VINTERENS STØRSTE TENDENSER