JEG SATSER PÅ TERN PÅ TERN

4 TING, DU KAN LAVE I KØBENHAVN I WEEKENDEN

Oh yes, det er blevet fredag. Det betyder weekend, og jeg skal endnu en gang spendere den i min stadig nye hjemby, København. Det er jeg glad for, for weekend efter weekend er der solid mulighed for at sammensætte et weekendprogram tætpakket med nice kultur og gode oplevelser.

Jeg har samlet fire af de ting, som min weekend skal gå med. Og skulle du selv have et tip eller to i ærmet, så skyd endelig løs med gode idéer i kommentarfeltet.

God weekend!

img_0137

1. Acne Archive holder sample sale
Jeg tør godt vove den påstand, at enhver med en svaghed for mode elsker Acne Studios. Derfor bør man også slå et smut forbi Acne Archeives sample sale, der løber af stablen lørdag i Elmegade. Butikken disker op med seriøse nedsatte priser på tidligere kollektioner fra Acne Studios, ligesom man også kan finde show pieces og vaskeægte klassikere fra det svenske modehus.
Sidste år købte jeg blandt andet en tidløs grå blazer med 70% rabat, så der er altså guld at komme efter.

Hvor: Acne Archeive, Elmegade 21, Copenhagen.
Hvornår: Lørdag d. 18.11., kl. 10.00 – 18.00.

23244389_10155417850077639_227751629828401956_n

2. Podcast Festival: Standard Live, Soundvenues Hiphop Podcast
På søndag og mandag løber den første danske podcast festival nogensinde af stablen i Skuespilhuset. Hvor fedt er det lige, at man på den måde hylder et stadig nyt medie, der er lige nu befinder sig i så eksponentiel en vækstkurve? Jeg elsker det. Og endnu federe er det, at min absolutte favoritpodcast, Standard – Soundvenues hip hop-podcast, bliver “vist” og optaget live i Skuespilhuset.

Produceren Reza gæster de to værter, Mads Victor og Kristian Karl, og der bliver helt sikkert fart på. Sådan er det hver gang man lytter programmet, som er et et destillat af hiphoppens vigtigste tracks og tendenser. Men ja, mon ikke, der også skal snakkes om ugens mere triste historie, hvor rapperen Lil Peep gik bort.

Hvor: Skuespilhuset
Hvornår: Søndag d. 19.11., kl. 19.30

22181455_395979324138324_1827648114808458314_o

3. sur le chemin hylder talenterne på den danske modescene
Tilbage i maj offentliggjorde Kjetil Aas ny strategi for sit brand og skiftede Armoire officielle-brandet ud med sur le chemin –  et mærke, der fokuserer på at sætte farten ned i en modebranche, der stadig bliver mere og mere hektisk.

Nu introducerer Kjetil Aas så endnu et nyt initiativ i sin konceptbutik i indre København, hvor han hylder morgensdagens store designtalenter.

»Med ’sur le chemin introducing’ vil vi støtte og fremhæve nye talenter, så de får en platform. Vi ønsker sammen med dem at give et indblik i nye designretninger og tendenser for at præge og fremme en stærk udvikling i den danske modebranche«, fortæller Kjetil Aas.
Den første designer i rækken er Simone Schmidt Adrian, der netop har afsluttet sin kandidat fra modelinjen på KADK. Og hun er ifølge Kjetil Aas udsædvanlig dygtig til at forene det kunstneriske med det kommercielle.

Er du interesseret i morgendagens danske designere, så kig forbi sur le chemin-butikken til åbningsreception i dag eller slå et smut forbi, når det ellers passer dig i weekendens program. Adrians designs vil være udstillet i butikken frem til december.

Hvor: Lille Kirkestræde 3, København
Hvornår: Fredag d. 17.11., kl. 16.00 – 19.00.

skaermbillede-2017-11-18-kl-10-14-04

4. Nup en burger på Sliders med en kærlig hilsen fra By Max
Min kære ven, Alexander Bind, er i gang med at stable et dansk sovseimperium på benene. Hvis det lyder lidt skørt, kan du læse mere om det her. Og nu har By Max begået en burger i samarbejde med mit foretrukne burgersted, Sliders. Resultatet er blevet en steakburger med By Max‘s bearnaise sovs inkorporeret. Den helt perfekte weekendspise – både til dem med tømmermænd, men også os andre, der bare gerne vil have en god slider!

Hvor: Pebblinge Dossering 2, Kbh.

unnamed-12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SATSER PÅ TERN PÅ TERN