Rezet Stores nye kampagne sætter fokus på mine yndlings sneakers

I dag kan du få fingrene i OFF White x Nike

Jeg har været pigesur gennem længere tid. Sur, fordi jeg mildest talt har været høj på hypen omkring ‘The Ten’-sneaker-samarbejdet mellem Virgil Ablohs OFF White og Nike, der usammenligneligt rangerer som årets stærkeste collab i min bog.

Men ak ja, ingen butikker i Danmark fik skoene til salg i forbindelse med lanceringen rundt omkring i verdens sejeste butikker, der er løbet af stablen over de seneste mange uger.

ao4606_100_lead_des

Men nu lysner alting alligevel lidt. Hvis man er heldig altså. Danskerne får alligevel muligheden for at shoppe skoene. I dag mellem 15.00 og 16.00 kommer The Ten nemlig til salg på Nike.comDen eneste sneaker, der ikke vil blive solgt, er den opdaterede version af Chuck Taylor.

Sidder du klar? Jeg gør. Og jeg vil i særdeleshed gå efter en Presto og en Air Force 1.

virgil-abloh-x-nike-the-ten-collection-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rezet Stores nye kampagne sætter fokus på mine yndlings sneakers