Den sejeste H&M frakke til 400 kroner

Mandagsoutfittet #4 – Med inspiration fra en svensk modechef

En af mine helt store inspirationskilder på modefronten lige nu, er den svenske modeblogger og moderedaktør på Café Magazine, Martin Hansson.

Jeg har efterhånden fulgt svenskeren igennem en del år på såvel blog som Instagram, og han formår om nogen at gøre jakkesættet til sit eget og style det med items, der har masser af karakter. Lige nu giver Mr. Hansson den op for masser af Prada – og det forstår man godt med den AW17-kollektion, som det ikoniske italienske modehus har disket op med.

dsa-1

Jeg har taget udgangspunkt i et look, der både inkluderer et par hæftige loafers med fur og et unika af en strik med grafiske detaljer fra luksuriøse Prada. Prada-items, jeg har fundet hos MR Porter, og som begge balancerer på en knivsæg mellem det ekstremt flotte og lidt for pyntesyge. Jeg går dog med det ekstremt flotte

Som et billigere alternativ til jakkesættet fra Tiger of Sweden, som Mr. Hansson bærer på billedet, har jeg fundet et lignende – dog ikke dobbeltradet – fra Topman. I det mindste kan dét jakkesæt være med til at give mandagsoutfittet et demokratisk snært.

Tjek Martin Hansson ud på Instagram.

Og se alle øvrige mandagsoutfits nedenfor.

Suit: Topman // Solbriller: H&M // Strik: Prada // Sko: Prada

untitled

skaermbillede-2017-11-20-kl-20-17-00

Mandagsoutfittet #1: En “billig” version af det nye Calvin Klein
Mandagsoutfittet #2: 
Fløjl, tern og chunky kicks
Mandagsoutfittet #3: Med inspiration fra Wooster 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sejeste H&M frakke til 400 kroner