Mandagsoutfittet #4 - Med inspiration fra en svensk modechef

Maison Kitsuné laver tasker med Eastpak

Epoken om den ikoniske Pariser-butik, Colette, synger på sidste vers. Den 20. december har butikken sidste åbningsdag, og butikkens lukning går naturligvis ikke ubemærket hen. Et hav af installationer og collabs har fundet eksklusiv vej til butikkens hylder og lokaler de seneste måneder, og snart kan du shoppe endnu et af slagsen.

Maison Kitsuné er nemlig teamet op med Eastpak, der mildest talt har givet den gas de senere år på collab-fronten. Heriblandt i samarbejde med Raf Simons og AMI. Og nu er det altså blevet den franske fox’, Maison Kitsuné, tur.

Sammen har Eastpak og Maison Kitsuné begået en kollektion, der har fundet inspiration i det militære univers og byder på fox-motivet i camouflageformat. Der er rygsække, totes, kufferter og små clutches.

Umiddelbart figurerer der ikke en launch dato endnu. Men hold øje med colette, hvor kollektionen blandt andet lander.

Tjek også den her: RAF SIMONS FORTOLKER PÅ EASTPAKS IKONISKE TASKER – LANDER I JULI

maison-kitsune-eastpak-collaboration-3 maison-kitsune-eastpak-collaboration-2 maison-kitsune-eastpak-collaboration-1 maison-kitsune-eastpak-collaboration-6 maison-kitsune-eastpak-collaboration-5 maison-kitsune-eastpak-collaboration-4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsoutfittet #4 - Med inspiration fra en svensk modechef