Maison Kitsuné laver tasker med Eastpak

I suit fra Samsøe Samsøe

Jakkesæt er en gave

Det kommer nok ikke som den store overraskelse. Min kærlighed til at jakkesættet er koloenormt. I særdeleshed skyldes det, at stylingmulighederne er så mange og alsidige. Men selv om sneakers og jakkesæt, t-shirt og jakkesæt og alle de mere afslappede tilgange til jakkesættet efterhånden har været en almen del af modebilledet igennem mange år, er der stadig mange mænd, som holder sig fra jakkesættet i hverdagsgarderoben, fordi de primært forbinder det med formelle lejligheder. That’s a shame. Så ja, jeg vil gerne opfordre endnu flere mænd til at tage jakkesættet i brug – også afslappet til hverdag!

Nu preacher jeg måske lidt for meget om de uformelle stylinger, for dagens outfit er faktisk fra den mere klassiske skole. Jeg har stylet et gråt jakkesæt fra Samsøe Samsøe med en højhalset, en uldhalstørklæde og et par chunky lædersko. En styling, som delvist læner sig op ad det formelle, men stadig med en afslappet kant.

Måske lidt inspiration til weekenden?

Suit: Samsøe Samsøe // Turtleneck: Jack & Jones // Scarf: Asket // Sko: Eytys (køb lign.)

23698413_10155081086501149_1916815361_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maison Kitsuné laver tasker med Eastpak