Hvem er årets mest populære brand og designer på Instagram?

Køb det eksklusive samarbejde mellem B&O PLAY og Saint Laurent for colette

Hvis du har fulgt med i strømmen af modenyheder gennem de seneste dage, har du måske allerede set det. Danske B&O PLAY har lavet et ret vildt collab med det franske modehus Saint Laurent. Sammen får de lov til at sætte deres islæt på de sidste dage i pariserbutikken colettes legendariske levetid. Det er den slags collab, som jeg personligt altid kommer lidt op og ringe over.

untitled

Som jeg tidligere har skrevet, lukker colette ned den 20. december. Dermed synger en af modens epoker på sidste vers. I den forbindelse har colette selvfølgelig skabt masser af buzz og fyldt butikken med stribevis af eksklusive collabs og butiksmiljøer, hvor Saint Laurent netop nu har fået en stor del af butikkens overetage at boltre sig på.

Beoplay P2’eren. Køb den her.

Og her kommer B&O PLAY altså ind i billedet. I anledning Saint Laurent-miljøet i butikken, har det franske modehus fortolket tre af det danske mærkes væsentligste items, Beoplay H9 wireless headphones, Beoplay P2 portable speaker og Beoplay A9 wireless speaker. Naturligvis alt sammen fortolket i det stramme og sorte univers, der karakteriserer luksushuset Saint Laurent.

Beoplay H9 wireless headphones. Køb dem her.

Men skal man så til Paris for at købe det? Nej. Faktisk troede jeg, at samarbejdet eksklusivt ville blive solgt i butikken i Paris, da jeg første gang så billeder af det på Instagram. Men heldigvis for alle os, der ikke har booket en tidlig juleferiebillet til byernes by, er det faktisk også muligt at shoppe samarbejdet online hos colette. YAAAAY!

Jeg må indrømme, at jeg i særdeleshed er svært fristet af Beoplay P2’eren, der ville stå ganske klædeligt og diskret i min stue. Måske man skulle skrive den på ønskelisten til jul?

Tjek også den her ud: Hvem er årets mest populære brand og designer på Instagram?

23844938_1925786147448979_1744315915358682286_n

Beoplay A9 wireless speaker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er årets mest populære brand og designer på Instagram?