Køb det eksklusive samarbejde mellem B&O PLAY og Saint Laurent for colette

Klædt på til jul og nytår i smokingjakke fra Jack & Jones

Indlægget er sponsoreret af Jack & Jones

skaermbillede-2017-12-02-kl-19-35-25

Billeder af Victor Jones

Vi har netop entreret december. Og december er naturligvis ensbetydende med en helt stribe af fester, der giver anledning til at gøre sig endnu mere umage end normalt, når man klæder sig på. Eller i hvert fald finde nogle af de beklædningsgenstande frem, der ikke bruges ved enhver anledning.

Med afsæt i det, og som del af mit ambassadørskab for Jack & Jones, har jeg valgt at sætte fokus på smokingjakken i denne måneds J&J-editorial. Og ja, rent faktisk kan man få meget mere ud af den, end de fleste går og tror.

Jeg har altid elsket at trække smokingjakken ind i en kontekst, som balancerer mellem det formelle og uformelle. For selvom den klassiske tilgang til den er et vanvittigt elegant look, behøver butterfly og tillukket skjorte ikke være det eneste, man styler jakken med.

victorjones6115

Jeg har sammensat et outfit, hvor jeg under den formelle overdel, har stylet en højhalset strik med en klassisk hvid skjorte. Jeg må nok tilskrive Calvin Kleins revitalisering æren for, at skjorte og turtleneck er blevet en af mine go-to sammensætninger lige nu.

Med looket løsner man samtidig op på en måde, der gør, at man kan få meget mere ud af sin smokingjakke og bringe den ind i mange flere kontekster. Looket kunne for eksempel være en løsning til julefrokosten, mens butterfly så kan tages i brug til nytår.

Og en helt anden ting, der giver looket noget aktualitet og alsidighed er, at hvis man erstatter de sorte bukser med et par jeans, kan man faktisk også bruge hele overdelssammensætningen på en helt almindelig hverdag – også uden at ligne en på vej til fest.

img_0355

Jeg har holdt min styling i neutrale farver som sort, hvid og grå, men ja, paletten af farver kan sagtens udvides. Brændte rødlige og brunlige farver trender eksempelvis helt vildt lige nu, og derfor kunne man sagtens erstatte den grå turtleneck med én, der er lidt mere spræl i.

Hele looket kan shoppes herunder.

Tak til Bolia for lån af location.

Smokingjakke: Jack & Jones // Turtleneck: Jack & Jones // Skjorte: Jack & Jones // Bukser: Jack & Jones // Sko: Eytys

victorjones6127
img_0356victorjones6099

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb det eksklusive samarbejde mellem B&O PLAY og Saint Laurent for colette