25 ønsker til jul

JW Anderson og Uniqlo skal samarbejde igen

Okay, okay, okay. Der er good news på collab-froten. Et af årets bedste collabs i 2017, JW Anderson x Uniqlo, kommer til at byde på endnu et kollektionsudspil i 2018.

Jeg har selv ravet helt vildt over det første udspil fra samarbejdet, som kom ud i efteråret. Og nu går meldingerne altså på, at den britiske designer igen blander blod med den japanske high-street kæde.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke troede, at samarbejdet havde været en vildt stor succes på det kommercielle plan. Alle kollektionens pieces var tilgængelige i laaaaaaang tid hos Uniqlo, ligesom mange af dem også har ramt udsalget på Uniqlo gennem de seneste uger.

Samarbejdet ramte altså umiddelbart ikke H&M’s hype tilstande fra tidligere år.

jonathan-anderson-creative-director-loewe-madrid

Men ja, designdelen i kollektionen var uanset hvad on point, og derfor er jeg meget GLAD for at parterne har besluttet sig for at lave en kollektion mere. Designeren bag JWA, Jonathan Anderson, har i en pressemeddelse udtalt:

»Jeg er stolt af den (den første kollektion,red.), og jeg synes, at de forskellige items er virkelig flotte. Kollektionen byggede en bro mellem den britiske klassicisme og mit eget mærke«, fortæller han og fortsætter om den nye kollektion: »Der kommer til at være en rød tråd. Det handler om layering denne gang. Idéen er er mikse og matche tingene på kryds og tværs«.

Ifølge Hypebeast skulle kollektion 2 mellem JWA og Uniqlo lande i starten af det nye år. Jeg glæder mig allerede

Tjek også den her ud: MINE 5 FAVORITTER FRA J.W.ANDERSON X UNIQLO

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 ønsker til jul